SKU: 680082

Spypoint Solarna Kamera

304,57

Nema na zalihi

Obavjesti me kada se proizvod vrati na stanje

Nema na zalihi

Opis

Unutarnju litijsku bateriju napaja solarni panel, što znači da je potencijalno neograničeno trajanje baterije nadohvat ruke.

SOLAR-DARK također koristi gotovo neotkrivene nevidljive LED diode. Tehnologija hibridnog osvjetljenja znači da možete prilagoditi postavke bljeskalice prema svojim specifičnim potrebama. Upotrijebite postavku bez sjaja kad je prikrivanje nužno, na jako korištenim stazama ili u središnjem dijelu tog velikog novca. Postavke pojačanja ili smanjenja zamućenja omogućuju vam posezanje za parcelama s hranom ili pašnjacima gdje je manja vjerojatnost da će fokus biti na kameri. Optimalni način omogućuje vam kombiniranje postavki za efekt slabijeg sjaja koji ima malo veći domet.

• 12 megapiksela
• 0,07 sekunde brzine okidača
• domet bljeskalice od 90 stopa (bez sjaja)
• domet otkrivanja od 110 stopa

Čak i uz sve ono što SOLAR-DARK može još više ponuditi, jer je opremljen najbržom brzinom okidača u industriji, pri blistavih 0,07 sekundi. SOLAR-DARK također sadrži time-lapse i video načine.

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.