SKU: 80107665

Minox Long Range 5-25×56

1.946,00

Availability: Samo 1 komad(a) na zalihi

Availability: Samo 1 komad(a) na zalihi

Opis

5-25×56 LR nudi najvišu razinu mehaničke preciznosti, optičke kvalitete i robusne konstrukcije po zadovoljavajuće niskoj cijeni. Iznad svega, ima sve što ambiciozni strijelac na velikim udaljenostima želi: neometan pogled koji daje sliku iznimno visoke kvalitete sve do vanjskih rubova vidnog polja – rezultat sofisticiranog optičkog dizajna i upotrebe posebnih tipova od stakla. M* višestruki premaz osigurava izvrstan prijenos svjetla, kontrast i prave boje. Velika udaljenost od oka od 90 mm osigurava sigurnost čak i kod teških kalibara. Cijev od 34 mm obećava precizno snimanje čak i na velikim udaljenostima.
Elementi za upravljanje također su dizajnirani imajući na umu praktičnost – precizna podešavanja mogu se izvršiti čak i kada nosite rukavice i u uvjetima lošeg osvjetljenja. Sofisticirana, praktično orijentirana končanica u prvoj ravnini slike posebno je razvijena za ambicioznog sportskog strijelca koji svoje prednosti pokazuje i tijekom lova. Podešavanje osvjetljenja končanice u 11 stupnjeva s automatskim deaktiviranjem ključni su elementi bez kojih ovaj snažan i nepobjediv paket performansi ne može proći. Sve u svemu, prvi izbor kada su u pitanju cijena i performanse!

Značajke

Precizna mehanika i robusna konstrukcija za najveću stabilnost gađanja i ponavljanja gađanja
Najviša kvaliteta slike, čak i na rubovima zahvaljujući složenom optičkom dizajnu i upotrebi posebnih vrsta stakla
M* višestruki premaz na optičkim elementima pruža izvrstan prijenos svjetla, kontrast i prikaz boja
Velika udaljenost od oka osigurava sigurnost čak i za korištenje s velikim kalibrima
Sjajna slika na jakom suncu, kao i izvrstan kontrast na posljednjem svjetlu
Genijalno dizajnirana, praktično orijentirana končanica dugog dometa u prvoj žarišnoj ravnini – za velike udaljenosti
Vodootporan prema IPX7 i zaštićen od unutarnjeg magljenja
Comfort Service – 10 godina jamstva (nakon registracije)

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.