SKU: 80409044

LIEMKE KEILER-25 LRF PRO

3.386,18

Nema na zalihi

Obavjesti me kada se proizvod vrati na stanje

Nema na zalihi

Opis

LIEMKE KEILER-25 LRF PRO Monokular s termalnim osmatračem

KEILER-25 LRF PRO postavlja nove standarde! Džepni termovizijski spotter nudi dvostruku rezoluciju i poboljšani zum za ambicioznog lovca u šumi i polju.

Termalna optika LIEMKE KEILER-25 LRF PRO dvostruko je uvjerljiva! Zahvaljujući novom keramičkom VOx termalnom detektoru od 640 x 512 s razmakom piksela od 12 µm i temperaturnom osjetljivošću od <35 mK, ovaj kompaktni termalni nišan pruža gotovo dvostruko veću razlučivost od svog brata, KEILER-25 LRF. Veći detektor također dovodi do mnogo bolje rezolucije kada je u načinu zuma.

Integrirani laserski daljinomjer omogućuje određivanje udaljenosti objekta udaljenog do 600 m, s točnošću od +/-1 m.

S težinom od samo 320 g u iznimno kompaktnom dizajnu, ovaj ručni termo monokular postavlja nove standarde.

U kombinaciji s keramičkim VOx detektorom veličine piksela od 12 µm, leća objektiva od 25 mm koja se može ručno fokusirati nudi vidno polje od 18 m na 100 m i raspon detekcije do 1250 m.

Izvori topline mogu se prikazati u različitim načinima boja, koji se mogu digitalno povećati do 4x kako bi se divljač preciznije identificirala.

Sa 16 GB interne memorije moguće je snimiti do 20 000 slika ili 24 sata videozapisa. Zahvaljujući integriranoj Wi-Fi funkciji, možete prenijeti slikovne podatke s termovizije izravno na svoj Android® ili Apple® uređaj putem livestreama na udaljenosti do 20 m.

Zahvaljujući inteligentnom IR senzoru unutar okulara, zaslon će automatski prijeći u stanje pripravnosti čim se optika odvoji od vašeg oka. To produljuje trajanje baterije i sprječava uznemirujuće svjetlosne emisije. KEILER-25 LRF PRO također se može koristiti i puniti preko vanjskog USB izvora napajanja.

Robusno kućište osigurava jednostavan i intuitivan rad čak i kada nosite rukavice.

U skladu sa strogim propisima, termovizijski opseg certificiran je prema standardima IP66 kako bi pružio optimalnu zaštitu od prašine i jake kiše.

Sa svojim opsežnim tehničkim značajkama te jednostavnim i intuitivnim rukovanjem, termalni osmatrač KEILER-25 LRF PRO vodeći je dalekovid za noćno gledanje u svojoj klasi performansi.

Pri kupnji ovog termovizijskog spottera dobivate 3 godine jamstva.

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.