SKU: 80409012

LIEMKE Challenger 15

1.150,45

Nema na zalihi

Obavjesti me kada se proizvod vrati na stanje

Nema na zalihi

Opis

Termovizijski opseg Liemke CHALLENGER 15 posebno je razvijen za lovce i izvrstan je model početne razine.

Opremljen snažnim termičkim detektorom 384 x 288 VOx s korakom od 17 μm piksela, termovizijski spotter CHALLENGER 15 daje izvanredno oštru sliku.

Objektiv od 15 mm omogućuje doseg do 530 m.

Izvori topline mogu se prikazati u različitim načinima boja, koji se mogu digitalno povećati do 4x kako bi se preciznije identificirala udaljena igra.

S 8 GB interne memorije može se snimiti do 10 000 slika ili 4 sata videozapisa i prenijeti ih kabelom ili Wi-Fi-jem izravno na vaš Android® ili Apple® uređaj udaljen do 40 m.

Optimizirana potrošnja energije termovizijske kamere CHALLENGER 15 osigurava trajanje baterije od najmanje 6 sati, a njime se također može upravljati i puniti putem vanjskog USB izvora napajanja.

Robusno kućište osigurava jednostavan i intuitivan rad čak i kada nosite rukavice.

U skladu sa strogim propisima, termovizijski opseg certificiran je prema IP66 standardima kako bi pružio optimalnu zaštitu od prašine i jake kiše.

Svojim opsežnim tehničkim značajkama te jednostavnim i intuitivnim radom, termalni spotter CHALLENGER 15 vodeći je kompaktni opseg noćnog vida u svom cjenovnom rangu.

Kupnjom ovog termalnog noćnog opsega dobit ćete 3 godine jamstva.

Tehničke značajke

Broj sličica u sekundi: 50 Hz
Tip: monokularni
Veličina: džepna veličina
Rezolucija: 384×288 piksela
Veličina leće: 14,8 mm
Za: 2-4x
Funkcija snimanja: Da
Težina: do 400g
Nagib: 17 um

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.