SKU: 80409020

KEILER-25 LRF

2.779,70

Nema na zalihi

Obavjesti me kada se proizvod vrati na stanje

Nema na zalihi

Opis

KEILER-25 LRF PRO postavlja nove standarde! Termovizijski spotter džepne veličine nudi dvostruku razlučivost i poboljšani zum za ambicioznog lovca na šume i polja.

Termalna optika LIEMKE KEILER-25 LRF PRO dvostruko je uvjerljiva! Zahvaljujući svom novom keramičkom VOx termičkom detektoru od 640 x 512 s nagibom piksela od 12 µm i temperaturnom osjetljivošću od <35 mK, ovaj kompaktni termalni niskogled pruža gotovo dvostruko veću razlučivost od svoje sestre, KEILER-25 LRF. Veći detektor također dovodi do puno bolje rezolucije kada je u načinu zumiranja.

Integrirani laserski daljinomjer omogućuje vam određivanje udaljenosti objekta do 600m s točnošću od +/-1m.

S težinom od samo 320 g u iznimno kompaktnom dizajnu, ovaj ručni termalni monokul postavlja nove standarde.

U kombinaciji s keramičkim detektorom VOx s razinom piksela od 12 µm, objektiv objektiva od 25 mm s ručnim fokusiranjem nudi vidno polje od 18 m na 100 m i raspon detekcije do 1.250 m.

Izvori topline mogu se prikazati u različitim načinima boja, koji se mogu digitalno povećati do 4x za preciznije prepoznavanje igre.

Uz 16 GB interne memorije moguće je snimiti do 20.000 slika ili 24 sata videozapisa. Zahvaljujući integriranoj Wi-Fi funkciji, možete prenijeti slikovne podatke iz termovizijske jedinice izravno na svoj Android® ili Apple® uređaj putem livestreama na udaljenosti do 20 metara.

Zahvaljujući inteligentnom IR senzoru unutar oka, zaslon će automatski ući u stanje pripravnosti čim se optika odvoji od vašeg oka. To produljuje vijek trajanja baterije i sprječava ometajuće svjetlosne emisije. KEILER-25 LRF PRO također se može upravljati i puniti putem vanjskog USB izvora napajanja.

Robusno kućište osigurava jednostavan i intuitivan rad čak i kada nosite rukavice.

U skladu sa strogim propisima, termovizijski opseg je certificiran prema IP66 standardima kako bi se osigurala optimalna zaštita od prašine i jake kiše.

Sa svojim opsežnim tehničkim značajkama, te jednostavnim i intuitivnim upravljanjem, KEILER-25 LRF PRO termalni promatrač je vodeći optički nišan u svojoj klasi performansi.

Kupnjom ovog termovizijskog spottera dobit ćete 3 godine jamstva.

Aplikacija

Ovdje preuzmite odgovarajuću aplikaciju KEILER za IOS.
Alternativno, ovdje možete preuzeti aplikaciju InfiRay Outdoor. https://apps.apple.com/de/app/liemke-keiler/id1234817838

Za Android aplikaciju KEILER možete pronaći ovdje. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.infiray.outdoor.wifiapp&hl=en_US&gl=US

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.