SKU: 80409001

Keiler-13 Pro

1.173,06 (8.838,42 kn)

Nema na zalihi

Obavjesti me kada se proizvod vrati na stanje

Nema na zalihi

Opis

Tehnički nenadmašan među ostalim kompaktnim termovizijskim promatračima unutar svoje klase performansi, KEILER-13 PRO Keramički termovizijski nišan savršen je početni model. Ručni termalni monokular idealan je za vrebanje i šumske lovce.

Najnovija generacija ovog termalnog uređaja za noćno gledanje ima novi keramički VOx termalni detektor 240 x 180 s razmakom piksela od 17 μm i još većom temperaturnom osjetljivošću u usporedbi s prethodnim modelom. Ovo, u kombinaciji s brzinom kadrova od 50 Hz, rezultira glatkom slikom s impresivnom kvalitetom slike.

Objektiv promjera 13 mm pruža izvrsno vidno polje od 50 m na 100 m i domet detekcije do 459 m. To pruža KEILER-13 PRO keramički ručni termalni spotter s vrlo dobrim pregledom i detaljnom slikom tijekom lova.

Četiri različita načina gledanja mogu se aktivirati s ovim modelom, koji se može optički povećati za 1,2x ili dodatnim 2x digitalnim povećanjem radi boljeg prepoznavanja igre.

Video i slikovne datoteke mogu se prenositi i snimati putem kabela.

Optimizirana potrošnja energije KEILER-13 PRO Ceramic termalnog noćnog vida omogućuje trajanje baterije do 12 sati neprekidnog rada. KEILER-13 PRO Ceramic također se može upravljati i puniti putem vanjskog USB izvora napajanja.

Robusno kućište osigurava jednostavan i intuitivan rad čak i kada nosite rukavice.

U skladu sa strogim propisima, termovizijski opseg je certificiran prema IP66 standardima kako bi se osigurala optimalna zaštita od prašine i vode.

Sa svojim opsežnim tehničkim značajkama, te jednostavnim i intuitivnim radom, KEILER-13 PRO Ceramic termovizijski spotter ostaje bez premca kao kompaktni termalni monokul u svom cjenovnom rangu.

Tehničke značajke

Rezolucija: 240×180 piksela
Funkcija snimanja: da
Tip: monokularni
Brzina kadrova: 50Hz
Težina: do 400g
Veličina: džepna veličina
Veličina leće: 13 mm
Korak: 17 µm
Zumiranje: 2x

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.