SKU: 80409001

Keiler-13 Pro

1.173,06

Nema na zalihi

Obavjesti me kada se proizvod vrati na stanje

Nema na zalihi

Opis

Tehnički nenadmašan među ostalim kompaktnim termovizijskim promatračima unutar svoje klase performansi, KEILER-13 PRO Keramički termovizijski nišan savršen je početni model. Ručni termalni monokular idealan je za vrebanje i šumske lovce.

Najnovija generacija ovog termalnog uređaja za noćno gledanje ima novi keramički VOx termalni detektor 240 x 180 s razmakom piksela od 17 μm i još većom temperaturnom osjetljivošću u usporedbi s prethodnim modelom. Ovo, u kombinaciji s brzinom kadrova od 50 Hz, rezultira glatkom slikom s impresivnom kvalitetom slike.

Objektiv promjera 13 mm pruža izvrsno vidno polje od 50 m na 100 m i domet detekcije do 459 m. To pruža KEILER-13 PRO keramički ručni termalni spotter s vrlo dobrim pregledom i detaljnom slikom tijekom lova.

Četiri različita načina gledanja mogu se aktivirati s ovim modelom, koji se može optički povećati za 1,2x ili dodatnim 2x digitalnim povećanjem radi boljeg prepoznavanja igre.

Video i slikovne datoteke mogu se prenositi i snimati putem kabela.

Optimizirana potrošnja energije KEILER-13 PRO Ceramic termalnog noćnog vida omogućuje trajanje baterije do 12 sati neprekidnog rada. KEILER-13 PRO Ceramic također se može upravljati i puniti putem vanjskog USB izvora napajanja.

Robusno kućište osigurava jednostavan i intuitivan rad čak i kada nosite rukavice.

U skladu sa strogim propisima, termovizijski opseg je certificiran prema IP66 standardima kako bi se osigurala optimalna zaštita od prašine i vode.

Sa svojim opsežnim tehničkim značajkama, te jednostavnim i intuitivnim radom, KEILER-13 PRO Ceramic termovizijski spotter ostaje bez premca kao kompaktni termalni monokul u svom cjenovnom rangu.

Tehničke značajke

Rezolucija: 240×180 piksela
Funkcija snimanja: da
Tip: monokularni
Brzina kadrova: 50Hz
Težina: do 400g
Veličina: džepna veličina
Veličina leće: 13 mm
Korak: 17 µm
Zumiranje: 2x

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.