SKU: 260023

Hikmicro Falcon FH35

1.899,00

Availability: Samo 1 komad(a) na zalihi

Availability: Samo 1 komad(a) na zalihi

Opis

Falcon FH35 rezultat je dosljednog daljnjeg razvoja Hikmicroovih prethodnih ručnih termovizijskih uređaja. Impresionira izuzetno osjetljivim senzorom, koji čini najfinije vidljive temperaturne razlike, robusnom izradom koja se sastoji od kućišta od magnezija i gumenog oklopa za dugotrajnu upotrebu, kao i mogućnošću korištenja komercijalno dostupnih 18650 Li-ion baterija.

S osnovnim povećanjem od 2,17x, senzorom od 284 i žarišnom duljinom od 35 mm, to rezultira vidnim poljem od 13 metara. To čini FH35 svestranim ručnim uređajem čija je snaga u lovu na terenu.

Glavne značajke:
Rezolucija 384 x 288 sa senzorima od 12 μm
Visoko osjetljiv termalni modul NETD
Odvojiva i punjiva Li-ion baterija
Do 7 sati neprekidnog rada
Vodeća tehnologija toplinske slike: Image Pro
0,39-inčni OLED zaslon rezolucije 1024 x 768

Ultra jasna slika. Impresivno prepoznavanje detalja
Veća osjetljivost u kombinaciji sa senzorom visoke razlučivosti i optikom s većim otvorom blende osigurava visokokvalitetnu, detaljnu, kontrastnu i informativnu sliku u svim vremenskim uvjetima.

1. Ekstremno visoka toplinska osjetljivost, NETD<20mK
Visoka toplinska osjetljivost osigurava savršeno prepoznavanje detalja čak i u najtežim vremenskim uvjetima, kada objekt i pozadina imaju minimalnu temperaturnu razliku. Uz to, Hikmicroov samorazvijeni tankoslojni materijal visokog TCR-a vanadij oksida značajno poboljšava osjetljivost. Najsitniji detalji predmeta i pozadine mogu se lako i jasno prepoznati.

2. Termalni senzor visoke rezolucije, do 640×512 @12μm
Opremljen vrhunskim toplinskim senzorom od 12 μm i rezolucijom do 640 x 512 piksela nudi izvrsnu temperaturnu rezoluciju za prikaz toplinske slike jasno, oštro i s visokim kontrastom.

3. Super veliki otvor blende f/0,9, poboljšanje od 19%.
Uz visokoučinkovitu asferičnu germanijsku leću, leća s velikim otvorom blende f/0,9 nudi bolju sposobnost hvatanja temperaturnog zračenja. U usporedbi s otvorom blende f/1.0, detekcija temperaturnog zračenja je povećana za 19%. Što je veći otvor blende, to se više infracrvenog zračenja može uhvatiti i slika će biti mnogo jasnija.

4. Image Pro, poboljšani algoritam za obradu slike koji smo sami razvili
Image Pro, algoritam za obradu slike koji je razvio sam HIKMICRO, osigurava maksimalnu optimizaciju digitalne slike ovisno o namjeni i uvjetima promatranja, pružajući visokokvalitetan prikaz ciljanih objekata i pozadine.

Značajno poboljšan dizajn. Izuzetno jednostavan za korištenje

1. Ergonomski cilindrični dizajn za bolji rad
Kompaktan i visokokvalitetan cilindrični dizajn nudi savršeno iskustvo rada. Omogućuje rad jednom rukom i optimiziran je za ljevoruke i dešnjake. Uređaj je također izrađen od mekanog i koži prijatnog materijala tako da bolje leži u ruci.

2. Savršen dizajn komponenti za intuitivan rad i jednostavno korištenje
Dizajn komponente uvelike je poboljšan prema povratnim informacijama korisnika i sada bolje zadovoljava potrebe stvarnih scenarija korištenja korisnika. Raspored tipki vrlo je jednostavan za korištenje, a zahvaljujući različitim oblicima, svaka se funkcija može prepoznati i kontrolirati intuitivno i brzo – čak i s rukavicama ili u potpunom mraku.

3. Izdržljivo kućište od magnezija i premaz leće za dug radni vijek
Robusni materijal kućišta od magnezija sprječava korodiranje znoja, kiše, magle i rose. Objektiv je opremljen tehnologijom SDLC premaza, koja učinkovito sprječava ogrebotine. Zahvaljujući ocjeni vodootpornosti IP67, uređaj se može uroniti u vodu dubine do 1 metra do 30 minuta, što ga čini savršenim za stalnu i često oštru upotrebu.

Zamjenjiva i punjiva baterija velikog kapaciteta, neprekidno promatranje
S jednom baterijom uređaj može raditi do 6 sati. Zahvaljujući praktičnoj zamjenjivoj značajci, još jedna baterija se može koristiti kao rezervna baterija, osiguravajući dovoljno energije za rad bez prekida. Osim toga, bilo koji normalni power bank spojen putem Type-C sučelja može se koristiti kao vanjsko napajanje.

Vidi dalje ili šire. Snimite više detalja
1. Veliki raspon detekcije do 2600 m i vrlo veliko vidno polje do 22 m @ 100 m Pogodno za različite scenarije promatranja, pružajući značajnu prednost u noćnom vrebanju na velikim udaljenostima s visokog mjesta u polju ili savršen pregled u šumovitim područjima preko kratke udaljenosti.

2. Snažni digitalni zoom, do 8x
S 8x digitalnim zumom, objekti se mogu pouzdano identificirati i prepoznati u bilo kojem trenutku, a nijedan detalj ne ostaje skriven, čak ni na velikoj udaljenosti.

Tehnički podaci:

Senzor slike: VOx Nehlađen
Brzina kadra: 50Hz
Interval piksela: 12μm
Raspon valova odziva: 8μm do 14μm
NETD: Manje od 20 mK (@25°C), F#=1,0
Domet detekcije: 1800m
Vidno polje (H × V), stupnjevi/m na 100 m: 7,53° × 5,65 °/ 13,2 m × 9,9 m
Min. udaljenost fokusa: 3,5 m
Otvor blende: F1.0
Digitalno zumiranje: 1×,2×,4×,8×
Žarišna duljina: 35 mm
Rezolucija: 384×288
Optičko povećanje: 3,03
Palete: Black Hot, White Hot, Red Hot, Fusion
Način rada FFC (Flat Field Correction): automatski, ručni, vanjski ispravak
Ekran: 0,39 inča, OLED, 1024 × 768
Razina zaštite: IP67
Težina: 505 g (1,11 lb)
Dimenzije: 190,3 mm × 58,3 mm × 65,2 mm (7,49″ × 2,29″ × 2,57″)
Radna temperatura/vlažnost: od -30°C do 55°C (-22°F do 131°F); Vlažnost: 90% ili manje
Snimanje videa: Da
Napravi snimku: Da
Hotspot: Da
Način pripravnosti: Da
Memorija: integrirani memorijski modul (64 GB)
Hot Track: Da
Snaga: 5V, 1,5W
Vrsta baterije: uklonjiva i punjiva Li-ion baterija
Trajanje baterije: 7 sati neprekidnog rada s isključenom funkcijom CVBS i žarišne točke (@ 25°C)

Sadržaj kutije: vodič za brzi početak, krpa od mikrovlakana, USB kabel, zaštitna maska, narukvica, torbica, punjač, ​​2x baterije, narukvica

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.