SKU: 600823

Deerhunter Rusky Silent

61,05

Nema na zalihi

Opis

Rusky Silent rukavice savršen su suputnik u hladnim danima. Kada sjedite na postolju ili se skrivate, rukavice su idealne da ih navučete preko rukavica. Izuzetno meka i čvrsta podstava štiti od hladnoće. Rukavice imaju otvor na dlanu i palcu tako da se mogu brzo i tiho navući preko prstiju, spremne za pucanje. Pametan sustav magneta osigurava da preklopi ostanu presavijeni. Rukavica ima Deer-Tex® membranu koja štiti od vjetra i vremenskih prilika.

Ojačanje dlana za bolje prianjanje
Otvor na prednjoj strani šake i palca sa sustavom magneta
Podesiva elastika s kopčama na zglobu

Deer-Tex® membrana
Deer-Tex® membrana je odvojeni, labavi sloj između vanjske tkanine i ostalih slojeva. Svi šavovi su zalijepljeni, tako da je proizvod 100% vodootporan. Labava membrana posebno je prikladna za proizvode koji veliku vrijednost pridaju bešumnosti, kao što je vrebanje ili lov lukom. Za lov po kiši dovoljna je vrijednost od 3000 mmWS. Budući da Deer-Tex® membrana ima do 20 000 mmWS, također ste zaštićeni od ekstremnih vremenskih uvjeta. Membrana se može prati na 30 °C i bez omekšivača.

Vodootporan
Mokra, natopljena lovačka odjeća može brzo pokvariti dobro iskustvo lova. Deerhunter stoga uvijek preporučuje vodootporne proizvode kada lovite po kiši. Pravi materijal i prava obrada omogućuju 100% vodootporne proizvode.

Vanjska tkanina: 100% poliester Velveton
Tretman: vodoodbojan
Tkanina kontrasta: 100% poliester
Membrana: Deer-Tex® membrana

Referentna veličina (opseg šake u centimetrima – izmjerite ispod zglobova prstiju)
M = 21 – 23 cm
L=24-25cm
XL = 26 – 28 cm

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.