SKU: 80224708

Blaser RD20

1.035,00

Availability: Na zalihi

Availability: Na zalihi

Opis

Bolja slika iz vida – bolji hitovi
Blaser RD20 je nišan crvene točke posebno razvijen za puške Blaser kako bi pružio bolju sliku nišana za brze snimke. Karakterizira ga jedinstvena kombinacija velikog unutarnjeg promjera i minimalne blokade cilja kućišta. Originalni nosač sedla Blaser neprimjetno je integriran u aluminijsko kućište što rezultira elegantnim i kompaktnim izgledom s manjom ukupnom težinom. Te se karakteristike mogu postići samo kada se nišan crvene točke savršeno podudara s puškom.

RD20 je idealna optika za brze snimke u lovu na lov pogon i kao zamjenjiva dodatna oprema za sve puške Blaser, što ga čini idealnim dodatkom za dalji optički ciljnik.

Bolja vidljiva slika: promjer 36 mm sa samo 3,5 mm pokrivenosti zidom kućišta.
Za svako vrijeme: Zaštitne leće otporne na ogrebotine koje stoje gotovo u ravnini s kućištem – lako se čiste od kapljica vode, snijega i krhotina.
Uvijek spreman: S funkcijom IIC, RD20 ima koncept uštede energije s inteligentnim funkcijama isključivanja i tako omogućuje radni vijek do 50 000 sati.

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.