SKU: 231007-625

Blaser Ladies Insulation Jacket Eve

259,95

Opis

Ova elegantna termo jakna s kapuljačom spaja plemeniti dizajn s funkcionalnim značajkama – i stilski vas grije po hladnom vremenu!

Ženska jakna Insulation Jacket Eve posebno uvjerava svojim vanjskim materijalom od mélange rastezljivog materijala koji daje prirodan izgled i istovremeno osigurava optimalnu slobodu kretanja. Posebno ženstvene i privlačne su prošivene linije koje se protežu preko lopatica i pružaju dodatnu slobodu pokreta – posebno praktične u situacijama lova kada morate djelovati brzo.

Ugrađena DWR hidroizolacija pruža zaštitu od vlažnog vremena, tako da možete ostati suhi i ugodni čak i po slaboj kiši ili snijegu.

Praktični džepovi u donjem dijelu nude dovoljno prostora za vaše osobne ili male predmete za lov. Otmjeni detalji upotpunjuju cjelokupan izgled: detalji od antilopa na patentnim zatvaračima kao i na obrubu kapuljače daju ženskoj jakni stilski štih.

Vanjski materijal: 58% poliester, 42% poliamid

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.