SKU: 232001-657

Blaser down WP Jacket Janus

849,95

Opis

Muška WP jakna Janus u dužini Parka – ultimativni izbor za lovce koji su vani po velikoj hladnoći! Za optimalno zadržavanje topline i maksimalnu udobnost uz malu težinu.
Muška WP jakna Janus izolirana je najnovijom tehnologijom tkanine kako bi zadržala toplinu iznutra i spriječila prodor hladnoće izvana. Membrana, posebno razvijena za Blaser, sastoji se od dva sloja i istovremeno je vodootporna, otporna na vjetar i prozračna. Za dodatnu otpornost na vodu, tretiran je DWR. Nadalje, membrana Janus jakne impresionira svojim tihim materijalom koji upija svjetlost i sprječava sjaj – savršena jakna za sve zimske lovove.
Sofisticirana tehnologija tkanine:
Donje komore na gornjem dijelu leđa zadržavaju toplinu, dok elastični šavovi na ramenima omogućuju veliku slobodu kretanja. 3D donje komore na sredini leđa zadržavaju toplinu i optimalno se prilagođavaju konturama tijela. Primaloft Rise ugrađen u ostatak jakne, kao što su rukavi i prednji dio, smanjuje volumen, brzo se suši i maksimalno zadržava toplinu.
Funkcionalnost ove lovačke jakne dodatno je poboljšana uklonjivom, podesivom kapuljačom u 3 točke i nekoliko praktičnih džepova: dva džepa na prsima s patentnim zatvaračem služe i kao džepovi za radio, dok Napoleon džep ispod središnje prednje strane pruža dodatni prostor za pohranu. Dva velika džepa za grijanje ruku s preklopom, proširivim umetkom i omčama idealni su za dodatnu malu opremu i pribor za lov.
Središnji prednji preklop i manšete od flisa na rukavima sprječavaju ulazak hladnoće. Veliki unutarnji džep na dnu i podesivi porub pružaju još više prostora za pohranu, udobnost i funkcionalnost.
Tehnički detalji:
– Visoka rastezljivost
– Vodootporan, otporan na vjetar i izdržljiv
– Zalijepljeni šavovi za dodatnu vodonepropusnost
– Vodootporni DWR premaz
– Niska razina buke
– Vodeni stupac: 10.000 mm
– Prozračnost: 10.000 g/m² / 24 sata.
– Ispuna/izolacija: pačje paperje i poliester
Muška WP jakna Janus savršen je izbor za lovce koji ne žele žrtvovati udobnost i funkcionalnost po hladnom vremenu. Otkrijte ovu jedinstvenu jaknu sada i opremite se optimalno za svoje lovačke avanture u hladnoj sezoni!

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.