SKU: 232008-657

Blaser Challenger Airflake

339,95

Opis

Otkrijte mušku jaknu Challenger AIRFLAKE – laganu termo jaknu koja se brzo suši i impresivno malog volumena pakiranja! Ova jakna dizajnirana je za maksimalno zadržavanje topline uz minimalnu težinu.

Vanjski dio jakne izrađen je od ultra laganog 15D poliamida s posebnom DWR impregnacijom koja odbija laganu kišu.

Punilo jakne izrađeno je od AIRFLAKE vlakana, koja su izrađena od 100% recikliranog poliestera i sintetički su ekvivalent pačjeg paperja. Vlakna su jednako lagana i pahuljasta kao i paperje i imaju usporediv toplinski kapacitet, ali se u potpunosti oporavljaju nakon sabijanja ili smočenja i vraćaju se u svoje izvorno stanje kada se raspakiraju ili osuše, za razliku od pačjeg paperja. Tako da možete biti sigurni da će jakna zadržati svoju izolacijsku sposobnost čak i nakon mnogo korištenja.

Nova AIRFLAKE tehnologija – Vaše prednosti:

1 MEKA I SVJETLA

Zahvaljujući jedinstvenoj strukturi, AIRFLAKE je mekan i voluminozan u isto vrijeme. Hvata veliku količinu toplog zraka i nudi toplinski kapacitet usporediv s paperjem, ali teži jednako malo. U usporedbi s konvencionalnim poliesterskim punjenjem, AIRFLAKE je puno lakši.

2 HIGH LOFT & BRZO SUŠENJE

AIRFLAKE vlakno sprječava brz gubitak topline. Kontrolira gubitak topline čak i kada je mokar, odbija vodu, brzo upija vlagu i zadržava svoj izvorni oblik.

3 IZUZETNO IZDRŽLJIV

AIRFLAKE vlakna ne pokazuju gotovo nikakav gubitak volumena nakon 30 pranja. U usporedbi s običnim poliesterom, oni također imaju visoke rezultate u kompresiji i oporavku.

4 LAGANO ODRŽAVANJE I TRANSPORT

Proizvodi s AIRFLAKE punjenjem mogu se lako prati i sušiti kod kuće kada je to potrebno, a imaju mali volumen pakiranja zahvaljujući svojoj kompaktnoj strukturi.

5 ODRŽIV I OKOLIŠNI

Posljednje, ali ne i najmanje važno, AIRFLAKE vlakna izrađena su od 100% recikliranih materijala.

Ostali praktični detalji muške Challenger AIRKFLAKE jakne: desni od dva džepa za grijanje ruku možete pretvoriti u džep za odlaganje jakne. Unutar jakne nalaze se dva unutarnja džepa na elastiku. Rub i manšete također su elastični za savršeno pristajanje i sprečavanje hladnog zraka.

Muška jakna Challenger Airflake spaja funkcionalnost, laganu težinu i održivost u jednom proizvodu. Bilo da se radi o lovu, aktivnostima na otvorenom ili svakodnevnom nošenju, ova lovačka jakna pružit će vam maksimalnu udobnost i toplinu, a istovremeno je ekološki prihvatljiva.

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.