SKU: 80111546

Blaser B2 1-6X 24 IC

1.737,00

Nema na zalihi

Obavjesti me kada se proizvod vrati na stanje

Nema na zalihi

Opis

B2 1-6×24 IC optika je posebno razvijena za korištenje s dodacima. Svaki model iz serije prošao je testove otpornosti na pucanje s odličnim uspjehom.

S ukupnom duljinom koja je do četiri centimetra kraća od usporedivih nišana za puške, optika Blaser B2 iznimno je kompaktna. Prilikom lova, ovaj kratki dizajn osigurava da se nastavkom može udobno koristiti kada je u položaju i da se težište oružja ne pomiče nepotrebno naprijed. Još jedna prednost male ukupne duljine su kratke staze pomaka pomičnih leća sustava zumiranja i time bolja mehanička preciznost i stabilnija točka udarca pri promjeni povećanja. Ujedno, mehanička robusnost kompenzira dodatno opterećenje na nišanu pri pucanju s nastavkom.

U kombinaciji s nastavcima koji se lako montiraju, apsolutno ponovljivim i odgovarajućom optikom za pričvršćivanje.

Optika i dodatak mogu se spojiti brzo i jednostavno u samo nekoliko jednostavnih koraka – uz apsolutnu ponovljivost. Obje optike tako postaju precizna jedinica.

IC (kontrola osvjetljenja)

U vezi s preklopnim poklopcem okulara Blaser B2 s funkcijom iC, optika Blaser B2 nudi genijalnu mogućnost prijenosa automatske aktivacije osvijetljene točke (Illumination Control) na sve vrste oružja i marke.

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.