SKU: 22200

BALLISTOL Gunex sprej 200ml

9,42

Nema na zalihi

Obavjesti me kada se proizvod vrati na stanje

Nema na zalihi

Opis

GUNEX GUN OIL
Savršeno ulje za dugotrajno očuvanje golih metalnih dijelova, čak i u ekstremnim uvjetima (-50°C do 100°C). Ovo ulje se provlači između metala i vlage, infiltrira pukotine na dlakama, čisti, održava površine glatkima, ne ljepi se niti se naslađuje. Gunex ne sadrži silikon, klorirane ugljikovodike i CFC-ove koji oštećuju ozon.

Savršena zaštita u svim klimatskim zonama – uključujući tropske! Uz Gunex, sve ostaje zaštićeno od hrđe čak i u vlažnim uvjetima! Uklanja ostatke praha i tombaka, osigurava nesmetan rad kompletnih mehanizama pušaka, pištolja i revolvera; brine i štiti. Smole neprikladnih ulja se otapaju. Pogodan i za njegu štapova za pecanje i teleskopskih izvlaka. Štiti i njeguje pokretne komponente, sjajne metale, vijčane spojeve i vučne sustave, također od slanog zraka i prskanja vode. Idealno za liječenje škripe, škripe ili zategnutih zglobova. Sprječava smrzavanje brava, otpušta smolastu prljavštinu i katran, te osigurava metalnim i kromiranim dijelovima dugotrajnu zaštitu od korozije. Održava kontakte baterije, razdjelnika i induktivnog svitka čistima, uklanja vlagu i sprječava prodiranje vode koja se puzi. Gunex također pouzdano funkcionira kao ulje za lanac za motocikle.

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.