SKU: 22200

BALLISTOL Gunex sprej 200ml

9,42 (70,97 kn)

Availability: Na zalihi

Availability: Na zalihi

Opis

GUNEX GUN OIL
Savršeno ulje za dugotrajno očuvanje golih metalnih dijelova, čak i u ekstremnim uvjetima (-50°C do 100°C). Ovo ulje se provlači između metala i vlage, infiltrira pukotine na dlakama, čisti, održava površine glatkima, ne ljepi se niti se naslađuje. Gunex ne sadrži silikon, klorirane ugljikovodike i CFC-ove koji oštećuju ozon.

Savršena zaštita u svim klimatskim zonama – uključujući tropske! Uz Gunex, sve ostaje zaštićeno od hrđe čak i u vlažnim uvjetima! Uklanja ostatke praha i tombaka, osigurava nesmetan rad kompletnih mehanizama pušaka, pištolja i revolvera; brine i štiti. Smole neprikladnih ulja se otapaju. Pogodan i za njegu štapova za pecanje i teleskopskih izvlaka. Štiti i njeguje pokretne komponente, sjajne metale, vijčane spojeve i vučne sustave, također od slanog zraka i prskanja vode. Idealno za liječenje škripe, škripe ili zategnutih zglobova. Sprječava smrzavanje brava, otpušta smolastu prljavštinu i katran, te osigurava metalnim i kromiranim dijelovima dugotrajnu zaštitu od korozije. Održava kontakte baterije, razdjelnika i induktivnog svitka čistima, uklanja vlagu i sprječava prodiranje vode koja se puzi. Gunex također pouzdano funkcionira kao ulje za lanac za motocikle.

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.