SKU: 600038

Sitka Jetstream

259,00

Opis

Ništa ne izaziva nelagodu i ne smeta kao hladan, nemilosrdan vjetar. Naš prsluk Jetstream otporan na vjetar, koji koristi tehnologiju proizvoda GORE® WINDSTOPPER®, jedan je od naših omiljenih proizvoda svih vremena iz godine u godinu. Njegovo precizno dizajnirano pristajanje optimizira udobnost i mobilnost. Napravljen kako bi zadržao toplinu, a opet disao kada vam je to potrebno, ovaj mekani prsluk s udobnom podlogom od flisa s mikromrežom nudi najveću svestranost.

Zašto smo ovo napravili?

Željeli smo redefinirati kako se softshell prsluk ponaša u aktivnim aktivnostima na otvorenom. Naše je rješenje bilo stvoriti jaknu koja dobro diše, blokira vjetar, odbija laganu kišu i snijeg i ne sputava kretanje. To smo postigli korištenjem GORE® WINDSTOPPER® za nenadmašnu zaštitu od vjetra, DWR završne obrade koja sprječava vlaženje tkanine za lice i artikuliranih uzoraka za potpuni raspon pokreta.

Boja: Optifade Subalpine

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.