SKU: 600037

Sitka Jetstream

429,00

Opis

Ništa ne uzrokuje nelagodu i smetnju poput hladnog, nemilosrdnog vjetra. Jakna Jetstream otporna na vjetar, koja koristi tehnologiju proizvoda GORE® WINDSTOPPER®, jedan je od naših omiljenih proizvoda svih vremena iz godine u godinu. Njegovo precizno dizajnirano pristajanje optimizira udobnost i mobilnost. Napravljena da zadrži toplinu, ali da diše kada vam je potrebna, ova radna jakna od mekog omotača s udobnom podlogom od flisa s mikromrežom nudi najveću svestranost.

Zašto smo ovo napravili?

Htjeli smo redefinirati kako se softshell jakna ponaša u aktivnim aktivnostima na otvorenom. Naše je rješenje bilo stvoriti jaknu koja dobro diše, blokira vjetar, odbija laganu kišu i snijeg i ne sputava kretanje. To smo postigli korištenjem GORE® WINDSTOPPER® za nenadmašnu zaštitu od vjetra, DWR završne obrade koja sprječava vlaženje tkanine za lice i artikuliranih uzoraka za potpuni raspon pokreta.

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.