SKU: 80409021

MERLIN-13

1.869,98

Nema na zalihi

Obavjesti me kada se proizvod vrati na stanje

Nema na zalihi

Opis

Novi MERLIN-13 je najkompaktniji i najlakši prednji dodatak za termoviziju na tržištu. Idealan je za vrebanje i šumske lovce.

Može se koristiti kao ručni termalni monokul ili kao dodatak za dnevnu optiku u kombinaciji s odgovarajućim adapterskim prstenom.

LIEMKE MERLIN-13 ima 256 x 192 keramički VOx termalni detektor s razmakom piksela od 12 µm i poboljšanom temperaturnom osjetljivošću. Ovo, u kombinaciji s OLED zaslonom od 1024 x 768, rezultira dobrom oštrinom slike i izvrsnim performansama slike.

Objektiv od 13 mm može se ručno fokusirati i nudi vrlo široko vidno polje od 24 m na 100 m i raspon detekcije do 650 m. Tijekom lova, MERLIN-13 termalni noćni vid unaprijed montiran pruža vrlo dobar pregled i detaljnu sliku, bilo da se koristi za promatranje iz ruke ili kao dodatak.

Ultra-kompaktan i minimalistički dizajn, te težina od samo 130 g postavlja nove standarde među već postojećim termovizijskim prethodno montiranim uređajima. Osobito kada se koristi kao dodatak, nenametljiva veličina MERLIN-13 enormno povećava upravljivost tijekom lova.

Video i slikovne datoteke mogu se prenositi i snimati putem kabela.

Optimizirana potrošnja energije MERLIN-13 dvostruke namjene za termoviziju omogućuje trajanje baterije do 3,5 sata (CR123). Liemke MERLIN 13 također se može upravljati putem vanjskog USB izvora napajanja.

Robusno kućište osigurava jednostavan i intuitivan rad čak i kada nosite rukavice.

U skladu sa strogim propisima, prednji priključak za termoviziju certificiran je prema IP66 standardima kako bi se osigurala optimalna zaštita od prašine i jake kiše.

Sa svojim opsežnim tehničkim značajkama, te jednostavnim i intuitivnim radom, dodatak za termoviziju MERLIN-13 vodeći je u svojoj klasi performansi.

Kupnjom ovog termo uređaja za noćno gledanje dobivate 3 godine jamstva.

Tehničke značajke

Tip: monokularni
Težina: do 400g
Veličina: džepna veličina
Veličina leće: 13 mm
Korak: 12 µm

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.