SKU: 80409013

Liemke Challenger 35

2.021,60

Nema na zalihi

Obavjesti me kada se proizvod vrati na stanje

Nema na zalihi

Opis

Liemke CHALLENGER-35 termovizijski uređaj je moćna jedinica visokih performansi za šumske i poljske lovce.

Višenamjenski uređaj unutar serije CHALLENGER, CHALLENGER-35 termovizijski spotter idealno je prikladan za lov na polju ili u šumi.

Opremljen toplinskim detektorom od 384 x 288 VOx s razinom piksela od 17 µm i OLED zaslonom od 1024 x 768, ova kompaktna termalna optika pruža fascinantno oštru sliku s izvanrednim vizualnim iskustvom.

Objektiv od 35 mm s ručnim fokusiranjem nudi vidno polje od 19 m na 100 m i raspon detekcije do 1.235 m. Ovaj ručni termalni spotter pruža vam sliku s oštrim detaljima tijekom lova na gotovo bilo kojoj udaljenosti. Izvori topline mogu se prikazati u različitim načinima boja, koji se mogu digitalno povećati do 4x za preciznije prepoznavanje udaljene igre.

Uz 8 GB interne memorije, do 10.000 slika ili 4 sata videozapisa može se snimiti i prenijeti putem kabela ili Wi-Fija izravno na vaš Android® ili Apple® uređaj udaljen do 40 m.

Optimizirana potrošnja energije CHALLENGER-35 termovizira osigurava trajanje baterije od najmanje 5 sati, a može se koristiti i puniti putem vanjskog USB izvora napajanja.

Robusno kućište osigurava jednostavan i intuitivan rad čak i kada nosite rukavice.

U skladu sa strogim propisima, termovizijski opseg je certificiran prema IP66 standardima kako bi se osigurala optimalna zaštita od prašine i jake kiše.

Sa svojim opsežnim tehničkim značajkama, te jednostavnim i intuitivnim upravljanjem, CHALLENGER-35 termalni promatrač je vodeći kompaktni noćni vid u svom cjenovnom rangu.

Kupnjom ovog termalnog noćnog mjernog uređaja dobivate 3 godine jamstva.

Tehničke značajke

Rezolucija: 384×288 piksela
Funkcija snimanja: da
Tip: monokularni
Brzina kadrova: 50Hz
Težina: do 600g
Veličina: džepna veličina
Veličina leće: 35 mm
Korak: 17 µm
Zumiranje: 2-4x

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.