SKU: 80409141

Blaser carbon štap za pucanje 2.0

343,00

Availability: Na zalihi

Availability: Na zalihi

Opis

Blaser Carbon Shooting Stick 2.0 postavlja nove standarde. Zahvaljujući dobro promišljenim, praktičnim optimizacijama lova, nišan je ne samo idealno rješenje za siguran hitac u teškim uvjetima, već i još ugodniji za upotrebu.

Patentirani držač pištolja, koji omogućava puški da sigurno ostane na meti u bočnom dometu od 20 metara (odnosi se na udaljenost od gađanja od 100 metara), nepromijenjen je. Međutim, ostatak vilice koja se nalazi na dršci pištolja i u kojoj se oružje oslanja – osim ako je podlaktica oružja pomoću igle povezana izravno na ciljni nosač – pouzdano je fiksiran novim sigurnosnim klizačem.

Revidirane uvojne brave od elastomera za podešavanje visine omogućuju održivo čvršće zatezanje i time još stabilnije postolje u bilo kojoj situaciji lova. Osim toga, vaga diskretno otisnuta na nogama pomaže u brzom i pouzdanom postavljanju ciljne palice svaki put na istu visinu. Odvojivi i podesivi kabel duljine osigurava stalno širenje ciljne palice. Dragocjena ušteda vremena kad se stvari moraju brzo obaviti!

Igla od tvrde gume osigurava položaj oba dijela stopala, posebno pri postavljanju palice za streljanje, i smanjuje buku na minimum.

Oružje i streljivo koji su izlistani na stranicama služe kao kataloški primjerci, te iste nije moguće kupiti putem web trgovine.